Pasirinkite kalbą
International English Australia Belgium Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States

InterGuide ir InterForm

Pristatome naujus InterGuide bužus ir InterForm stiletus.
Džiaugiamės galėdami pranešti, kad mūsų kvėpavimo takams skirtų priedų asortimentą papildė dvi naujų produktų linijos. InterGuide ir InterForm yra naudojami apsunkintos intubacijos metu ir yra gerai žinomi rinkoje.

InterGuide yra lankstus trachėjos vamzdelio pravedėjas, žinomas kaip bužas, kurio pagalba vamzdelis lengviau  pasiekia trachėjos vietą. Kitos jo savybės: dėl savo ryškiai žalios spalvos jis yra gerai matomas ET vamzdelyje; turi glotnų paviršių, palengvinantį įvedimą; su glotniu galiuku, padedančiu išvengti traumų. Idealiai tinka naudoti anestezijos metu. Puikiai tinka sunkios ar neplanuotai sunkios intubacijos atveju; skubios pagalbos metu, esant sudėtingiems kvėpavimo takams arba kai tiesioginė laringoskopija yra neįmanoma; ir intensyvios terapijos skyriuose. Galimi dydžiai 6FR, 10 FR ir 15FR.

InterForm yra lankstus trachėjos stiletas, pagamintas iš aliuminio šerdies, padengtos plastiku, kas vartotojui leidžia lengvai išgauti reikiama formą įvedimui. Naudojamas kaip formuojantis vamzdelis endotrachejinio vamzdelio viduje, InterForm nekontaktuoja su pacientu. Idealiai tinka naudoti anestezijos ir skubios pagalbos metu kaip ir InterGuide bužas. Galimi dydžiai 6FR, 10FR ir 14FR.

Išsamesnė informacija.

Susiję gaminiai

© UAB Intersurgical, 2024
Arnionių g. 60 Pabradė LT-18170 Lietuva
8 387 66611